top of page

sáb, 15 may

|

Dénia

TALLER DE RESPIRACIÓ

Las entradas no están a la venta
Ver otros eventos
TALLER DE RESPIRACIÓ
TALLER DE RESPIRACIÓ

Horario y ubicación

15 may 2021, 10:15 – 13:15

Dénia, Plaça Jaume I, 03700 Dénia, Alicante, España

Acerca del evento

ENLACE INSCRIPCIÓN

A QUI VA DIRIGIT? A persones que volen flexibilitzar la seua musculatura respiratòria per sentir major llibertat en la respiració, persones que fan ús de la respiració en la seua faena (músics, professors, esportistes...), persones que busquen una relaxació física i/o mental a través del treball respiratori, persones amb problemes a l’aparell digestiu que busquen benestar a través del treball amb el diafragma i de la flexibilització de la caixa tor·cica i persones que volen millorar el seu benestar general.

COM TREBALLAREM? Estesos a terra i en la vertical, en un entorn tranquil, amb moviments suaus, automassatges, jocs respiratoris i alguns sons que ajuden a la relaxació, a l’activació de la musculatura espiratoria i a la consciència respiratòria.

QUÈ TREBALLAREM?

-Breu descripció anatòmica del mecanisme de la respiració i del funcionament del diafragma.

-Preparació de la columna per al treball, proporcionant-li als discos intervertebrals uns minuts d’alineament en descàrrega.

-Flexibilització de la caixa toràcica.

-Flebilització de les articulaciones costo-vertebrals i de la musculatura intercostal.

-Relaxació i estirament del diafragma.

-Flexibilització de tota la musculatura respiratòria.

QUÈ ACONSEGUIREM? Recobrar la nostra capacitat respiratòria, sensació generalitzada de benestar i relaxació, aconseguir una respiració més profunda, alliberar la musculatura respiratòria i facilitar la respiració per a qualsevol activitat que duem a terme.

En aquest taller no es treballarà cap tipus de respiració concreta sinó que es proporcionarà una flexibilització i disponibilitat respiratòria que facilitaran l’ús que cadascú de nosaltres fem de la respiratòria.

Segons els interessos dels participants, es podran comentar tipus respiratoris específics i respondre a preguntes al respecte.

QUINES MESURES PRENDREM? Ús de mascareta obligatori, aforament limitat a 12 persones, distància de seguretat i espai ventilat.

ENLACE INSCRIPCIÓN

Compartir este evento

bottom of page