top of page

sáb, 12 dic

|

Casa Municipal de Cultura Pedreguer

TALLER DE RESPIRACIÓ

Taller de respiració on amb movilitzacions senzilles i automasatges flexibilitzarem la caixa toràcica i el diafragma per sentir més lliure, ampla i flexible la nostra respiració.

Las entradas no están a la venta
Ver otros eventos
TALLER DE RESPIRACIÓ
TALLER DE RESPIRACIÓ

Horario y ubicación

12 dic 2020, 10:30

Casa Municipal de Cultura Pedreguer, Glorieta de la Creu, 14, 03750 Pedreguer, Alicante, España

Acerca del evento

e han de parlar amb ella i que noten fatiga respiratòria o vocal en el dia a dia, així com a tot aquell que vullga sentir una major llibertat respiratòria o fer un regal de benestar al seu cos.

COM TREBALLAREM? En un entorn tranquil, amb moviments suaus, automassatges, jocs respiratoris i alguns sons que ajuden a la relaxació i consciència respiratòria.

QUÈ ACONSEGUIREM? Recobrar la nostra capacitat respiratòria màxima, aconseguir una respiració més profunda, alliberar la musculatura respiratòria i facilitar l’emissió vocal.

QUINES MESURES PRENDREM? Ús de mascareta obligatori, aforament limitat a 12 persones, distància de seguretat i espai ventilat.

IMPARTEIX: CARMEN PAULA ROMERO, Soprano i facilitadora vocal.

DATA:12 de desembre de 2020 de 10.30 a 13 hores.

PREU: 30 €

PLACES: 12 persones.

LLOC: Sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Pedreguer.

Pagament: Casa Municial de Cultura de Pedreguer (amb targeta de dilluns a divendres al matí) o al número de compte ES87 2100 4608 1222 0000 2436 amb el concepte Taller de respiració.

Indicacions: roba còmoda i elàstica que no aprete la cintura i permitisca el moviment, botelleta d’aigua, manta. Ús de mascareta obligatori.

Telèfon d'informació: 659571739

Compartir este evento

bottom of page